SE OCH Göra

Docksta ligger i hjärtat av det natursköna och det världsarvsklassade området "Höga Kusten" i Västernorrlands län. Tack vare sitt centrala läge i Höga Kusten är Docksta den perfekta utgångspunkten för många av dom sevärdheter och turistmål som finns i området. Docksta är tätorten vid Skuleberget där du även finner det nya naturum Höga Kusten där du kan hitta information om världsarvet Höga Kustens natur, kultur och geologi. Därefter kan du besöka dom olika delarna av Höga Kusten med Docksta som utgångspunkt.

Höga
Kusten

Docksta ligger i hjärtat av det natursköna och det världsarvsklassade området"Höga Kusten"

Läs mer

Skule-
skogen

Det är i Skuleskogens nationalpark äventyren börjar! Låt dig förtrollas av parkens djupa skogar och fantastiska sevärdheter!

Läs mer

Skule-
berget

Många som åker förbi Skuleberget facineras säkert över dess branta och mäktiga bergssluttning och det har varit utmärkt på de första kartorna över landet.

Läs mer

Mellan städerna

Docksta ligger nästan precis mitt mellan kuststäderna Örnsköldsvik och Härnäsand, längs E4. Du tar dig snabbt och enkelt mellan städerna där du hittar allt inom nöje, butiker, transport så som tåg och flyg och annat som du kan tänkas vilja hitta i städer. Kramfors ligger också bara några mil bort och är kommunens centralort.